• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/baskentdogalgaztesisat
BARIŞ TEKNİK
BAŞKENT DOĞALGAZ YETKİLİ FİRMA
DOĞALGAZ - TESİSAT - TAAHHÜT - PROJE VE UYGULAMA
YETKİ NO: 1203000452
ANKARA DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ SERVİSİ
0312 226 16 46 - 0544 479 90 20

05444799020
    • Başkentgaz Yetkili Firmalar - BARIŞ TEKNİK
    • Ankara doğalgaz kaçak tamiri yetkili servisi - Doğalgaz proje - İç Tesisat - Kombi & Kazan montajı - Doğalgaz Alarm Sistemleri
    • Doğalgaz istasyonu
    • Kurulumu tamir ve bakım servisi
    • Kaynaklı kolon tesisatı

 

Telefon İle Hemen Ara

 

Site Menüsü
Hava Durumu
Videolar
Site Haritası


ANKARA DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
ÇANKAYA DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
DİKMEN DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
BALGAT DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
KIZILAY DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
KEÇİÖREN DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
MAMAK DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
SİNCAN DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
ETİMESGUT DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46
YENİMAHALLE DOĞALGAZ ARIZA 226 16 46


























ÖNEMLİ UYARI

MÜŞTERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ ŞİKAYETLER DOĞRULTUSUNDA BU UYARIYI YAPMAK ZORUNDA KALDIK.
ADRESİ BELLİ OLMAYAN SADECE BİR TELEFONLA İŞ YAPAN KENDİNİ FİRMAYMIŞ GİBİ TANITAN ŞAHISLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.

KOLON VE DOĞALGAZ TESİSATINDA KAYNAK TAMİRİ ARGON OKSİJEN YADA 
ELEKTRİK KAYNAĞI İLE YAPILIR

İLAÇ,SIVI KAYNAK,V.B CİSİMLER İLE KAYNAK TAMİRİ YAPILMAZ.
BU TARZ ÖNERİDE BULUNAN VE İŞ YAPAN KENDİNİ FİRMAYMIŞ GİBİ GÖSTERİP
YERİ BELLİ OLMAYAN KİŞİLERE İŞ GÜVENLİĞİNİZ VE MAĞDUR OLMAMANIZ İÇİN İŞ YAPTIRMAYIN.
GEREKİRSE TÜM BELGELERİNİ İSTEYİN.

YETKİ NO 1149

Y
E
T
K
İ

N
O

1
1
4
9
  • kalorifer tesisatı
  • KASKAT KAZAN
  • KAZAN DAİRESİ KURUMU
  • kombi petek yıkama
  • kombi ve petek temizliği
  • Mekanik Tesisat
  • mekanik tesisatı
  • MERKEZİ SİSTEM
  • petek bakımı
  • PETEK TEMİZLİĞİ YAPIMI
  • petek yıkama
  • proterm kombi
  • DEMİRDÖKÜM YOĞUŞMALI KOMBİ
  • randyant ısı
  • seramik ısıtıcılar

Bataryalar

Dogalgaz Sayaci

Dogalgaz Tesisati

Dogalgazli Sobalar

Dogalgazli Sofbenler

Gaz Grubu Ürünleri

Genlesme tanklari

Havalandirma flexleri

Günes Enerji Sistemleri

Hava Perdesi

Havalandirma Sistemleri

Infrared Isiticilar

Isi Pompalari

Isitma Sistemleri

Klima Sistemleri

Mekanik Ürünler

Nem alma Cihazi

Panel Radyatör

Sicak Hava Cihazi

Termosifonlar

Termostatik Vana

Tesisat Malzemeleri

Tesisat Temizligi

Küçük Ev Aletleri

Pay Ölçer

Tesisat Temizligi

 

Doğalgaz

Doğalgaz Hakkında

Doğalgaz nedir?

Fosil yakıtlar grubundan hidrokarbon esaslı doğalgaz, yer altında gözenekli kayaların boşluklarına sıkışmış olarak yada petrol yataklarının üzerinde gaz halinde büyük hacimler şeklinde bulunur. Doğalgaz; %95 metan, az miktarda da etan, propan atom, bütan ve karbondioksitten oluşan renksiz, kokusuz ve havadan hafif bir gazdır. Doğalgaz kokusuz olduğundan kaçakların farkedilebilmesi için özel olarak kokulandırılır. Bu amaçla THT(tetra hidro teofen) ve / veya TBM(tersiyer bütil merkaptan)kullanılır. Karışımın içinde %95 yada daha yüksek bulunan metan gazının özelliği kimyasal yapısı en basit ve karbon içeriği en düşük olan hidrokarbon gazı olmasıdır. Metan molekülü 1 karbon 4 hidrojen atomundan oluşur. Kimyasal yapısının basit olması nedeniyle yanma işlemi kolaydır ve tam yanma gerçekleşir. Dolaysıyla; duman, is,kurum,ve kül oluşturmaz. Yanması en kolay ayarlanabilen ve yanma verimliliği en yüksek olan yakıttır. Bu özelliği kullanım kolaylığı ve ekonomisi sağlar. Karbon içeriğinin düşük olması nedeniyle atmosferde sera etkisi oluşturan ve insan sağlığı bakımından zehirleyici olan karbondioksit gazı emisyonu, katı yakıtlara göre 1/3 ve sıvı yakıtlara göre ½ oranındadır.

Türkiye'de Doğalgaz

Türkiye’de doğalgazın varlığı 1970 yılında Kırklareli Kurumlar bölgesinde tespit edilerek, 1976 yılında Pınarhisar Çimento Fabrikası’nda kullanılmaya başlandı.1975 yılında Mardin Çamurlu sahasında bulunan doğalgaz, 1982 yılında Mardin Çimento Fabrikası’na verildi.Kaynaklardaki rezervlerin sınırlı olması tüketimin genişlemesini önledi.
Doğalgazın sanayi ve şehir şebekelerinde kullanımı çalışmalarına, 84/8806 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla 1984 yılında SSCB ile imzalanan doğalgaz sevkiyatı anlaşmasının ardından başlandı. Doğalgaz şehiriçi evsel ve ticari olarak ilk kez 1988’de Ankara’da kullanıldı. 1992 yılında Istanbul’da, Bursa’da, Eskişehir’de, Izmit’te doğalgaz pazarı genişledi.

Türkiye’de tüketime sunulan yıllık doğalgaz miktarı, imzalanan anlaşmalarla 2005 yılında 40 milyar m³; 2010 yılında 55 milyar m³ mertebesine ulaşması beklenmektedir. Özellikle evsel kullanımda doğalgazın kesilmesi riski yoktur. Gazın büyük bir kısmı sanayide kullanılmaktadır ve gaz dağıtım firmaları sanayideki aboneleri ile özel bir sözleşme yaparak olası bir gaz arzı sıkıntısında sanayiye verdiği gaz miktarını azaltıp bunu konutlara vermektedir. Böyle bir durum, bugün için çok az bir ihtimaldir,çünkü ülkemizde gaz arzı talepten fazladır.

Türkiye’de de sınırlı bir miktarda doğalgaz çıkmakta ve kullanıma sunulmaktadır. Türkiye doğal gazı esas olarak Rusya ve Iran’dan boru hatlarıyla,Cezayir ve Nijerya’dan sıvılaştırılmış (LNG)olarak deniz yoluyla satın almaktadır. Ayrıca Azerbaycan ve Türkmenistan ile doğalgaz temini için anlaşmalar yapmıştır.

Türkiye, enerji uzmanları tarafından dünyanın en hızlı gelişen on pazarından biri olarak gösterilmektedir. Ekonomik büyüme ve sınırlı doğal kaynaklar,ülkemizin enerji ithali gereksimini arttırmaktadır. Türkiye stratejik konumu gereği Ortadoğu ve Hazar Denizi doğalgaz üretim alanları ile Avrupa tüketim pazarı arasında köprüdür.

Dünyada doğalgaz

Çeşitli kimyasal ürünlerin başlıca hammaddesi olan doğalgaz dünya enerji tüketiminin önemli bölümünü karşılamaktadır.Doğalgazın geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Tarihsel kaynaklar doğalgazın ilk kez M.Ö. 900 lerde Çin de kullanıldığını göstermektedir. Taşınması, işlenmesi ve stoklanması kolay olan doğalgaz yaygın kullanımı ise 1790’da Ingiltere de başladı. Boru hattı taşımacılığıyla birlikte 1920 lerde artan doğalgaz kullanımı 2. Dünya savaşından sonra daha da gelişti. Doğalgaz enerji üretim sektöründe ilk kez Amerika da kullanılmaya başladı. 1950li yıllarda doğalgazı dünyada enerji tüketimindeki oranı %10u geçmiyordu. Günümüzde ise enerji tüketiminin %24ü doğalgazla karşılanmaktadır. Dünyada bilinen doğalgaz rezervlerinin yaklaşık 70 yıllık ömrü oluduğu tahmin edilmektedir. Bilinen doğalgaz rezervleri petrol rezervlerine eş değerdir.

Avantajları


 

Doğalgazı tercih etmenin bir çok sebebi vardır:

- Doğalgaz çevre dostudur. Çevreye saygılı, havayı kirletmeyen, doğaya zarar vermeyen çevreci bir enerji kaynağıdır. Yandığı zaman çevreye zararlı olan kül, yanmamış hidrokarbonlar, kükürt oksitleri gibi atık maddeler meydana getirmemektedir. Zararlı karbonmonoksit ve azotoksit emisyonları diğer yakıt türlerine göre daha düşüktür. Kısacası; doğanın, çevrenin ve dolayısıyla insan geleceğinin ciddi bir sigortasıdır.

- Doğalgaz her an kullanıma hazırdır.

- Doğalgaz ekonomiktir. Yanma veriminin diğer yakıtlara göre daha çok olması, buna karşı yakıt kaybının az olması doğalgaz kullanımını ekonomik kılmaktadır.

- Doğalgaz havadan hafiftir. Gaz kaçakları hava ile karışmadan önce yükseklerde toplanır ve havalandırma bacalarından kolaylıkla dışarı atılabilir.

- Doğalgaz kuru bir gaz olduğu için içinde su buharı bulunmaz.

- Doğalgaz zehirsizdir. Solunduğunda, zehirlenme ve öldürme etkisine sahip değildir. Yanlız yanma ürünü gazlar ortama yayılırsa diğer yakıtlarda olduğu gibi içerisinde CO nedeniyle zehirleme yapabilir. Cihazlar, banyo, yatak odası dibi kapalı mekanlara gazlı cihaz taktırılmamalıdır. Cihazlar hava alabilen mutfak, kapalı balkon, koridor gibi bölümlere yerleştirilmelidir.

- Doğalgaz temizdir. Kurum, is gibi atık ürünler ortaya çıkmadığı için ev ve cihazlar temiz kalmaktadır.

- Doğalgaz önceden sipariş verme gerektirmez.

- Doğalgaz depolama yeri gerektirmez. Yakıt depolama gereksinimi olmadığından uygun olan yerlere kazan monte edilebilir. Kazanlar fazla yer kaplamadığından alan kaybı olmamaktadır.

- Doğalgazda her daire ayrı gaz kullandığı için ne kadar gaz tüketildiği kolaylıkla belirlenir. Kullanıldıktan sonra ödeme yapıldığından, önceden ödeme gerektirmez.

- Doğalgazlı sistemlerde yanma olayı kontrol edilebildiği için yakıt kaybı çok azdır.

- Doğalgaz hava ile çok iyi karıştığından yanma verimi yüksektir.

- Doğalgazda ön yakıt masrafı yoktur, alev boyu fuel oil ve kömüre göre daha kısadır.

- Diğer yakıtların kullanıldığı cihazlar yanma ürünü olarak kükürt içerdiğinden baca gazlarının suyun yoğunlaşma noktasına kadar soğutulması ve böylece suyun gizli ısısından faydalanılması imkanı yokken, doğalgazda ekonomizer ilave edilerek baca sıcaklığı 56 °C dereceye kadar indirilebilir.

- Doğalgazda yanma için hava en azdır. Bu oran kömürde % 20-30 fuel oil de % 10-20 doğalgazda ise % 5- 15 dir.

- Doğalgazın temiz olması ve içerisinde kükürt bulunmamasından dolayı sanayi sektöründe doğrudan kullanılabilir. Aynı zamanda sanayi sektöründe sistem verimini artırarak kalitesinin yükselmesini sağlar.

- Ham petrole alternatif bir yakıt olarak dış enerji çeşitliliği açısından stratejik bir avantaj sağlar.

-Tesis çok az bakım ve denetleme gerektirir.

-Doğalgaz çok amaçlı kullanıma sahiptir. Konutlarda ısınma,sıcak su ve pişirme amacıyla kullanılabilmektedir.

-Doğalgaz sessiz ve gözden uzak yer altı boru şebekesiyle 365 gün / 24 saat kesintisiz ve emniyetli olarak dağıtılmaktadır.

Dezavantajları

Ülkemizde doğalgaz yok denecek kadar az olduğundan, tümüyle dışa bağımlı bir sektör meydana getirmektedir.
Kapalı hacimlerde %5-15 oranında hava ile karışım oluşturduğunda küçük bir kıvılcımla patlayabilen ve büyük hasar oluşturabilen bir yakıttır.

Doğalgaz kullanımında güvenlik,kalite,bilinç ve organizasyon çok önemlidir. Standart dışı ve dikkatsiz kullanımı çok büyük tehlikeler doğurabileceğinden denetimin dikkatli ve hassasiyetle yapılmasıdır.

Doğalgaz kaçağı ile karşılaşınca

Evinizde ağır bir gaz kokusu duyarsanız, aslında kokusuz olan doğalgaz kaçak olması durumunda kolayca anlaşılabilmesi için çürük sarımsak kokusuyla kokulandırılmıştır. Benzer bir koku duyduğunuzda;

1-Bütün doğalgaz cihazlarını ve vanalarını kapatınız.

2- Kapı ve pencereleri açarak, havalandırmayı sağlayınız.

3- Ana vanayı kapatınız.

4- Elektrik düğmelerine dokunmayın, ekipmanlarını açıp kapatmayınız. Fişten çekmeyiniz.

5- Sigara içmeyiniz. Çakmak, kibrit ve ateş yakmayınız.

6- Komşunuzdan veya en yakın bir yerden doğalgaz acil hattını(187)nolu arayınız. 187’ye ulaşamama durumunda itfaiyeyi(110)nolu telefonu arayınız.

7- Kapı zilini kullanmayınız ve kullandırmayınız.

8- Kıvılcım çıkabileceği için telefonunuzu kullanmayınız.

9- Gaz kokusu olan mekanı derhal boşaltın.

10- Koku bodrumdan geliyorsa bodruma girmeyiniz.

11- Arızayı kendiniz gidermeye çalışmayınız.

12- Gaz cihazınızın yakınında hafif bir gaz kokusu varsa pilot ateşiniz arızalı demektir.

13 -Cihazınızı onarım için servise gösteriniz.

Apartman Boşluğunda Gaz Kokusu Duyarsanız Ne Yapmalısınız?

1- Ortamı havalandırmak için binaya giriş kapısı ile aydınlığa açılan tüm pencereleri açınız.
2- Bina girişindeki ana doğalgaz giriş vanasını kapatınız.
3- Sigara içmeyiniz. Çakmak, kibrit ve ateş yakmayınız.
4- Elektrikli cihazları çalıştırmayınız. Çalışır durumda olanları kapatmayınız.
5- Elektrik düğmeleri ve kapı zillerini kullanmayınız.
6- Asansör vb. cihazları çalıştırmayınız.
7- Gaz kaçağının olduğu binada telefonları kullanmayınız.
8- Doğalgaz acil hattını(187)hemen arayın.
9- Apartman yöneticisine haber verin.

Binaların Dışında Gaz Kokusu Duyarsanız Ne Yapmalısınız?

1- Binaların dışında gaz kokusu algıladığınızda Doğalgaz acil (187) nolu telefona ihbar yapınız.
2- Bu mekanda ki insanları uyarınız.
3- Aşırı bir gaz kaçağı varsa o bölgenin elektriğini kestiriniz.
4- Bölgenin kordon altına alınmasını ve trafiğin durdurularak güvenlik önlemi alınmasını sağlayınız.

İhbar Verilirken Dikkat Edilecek Hususlar

-Adınız, soyadınız ve telefon numaranız
-Gaz kokusu alınan bölgenin adresi ve tarifi
-Gaz kokusunun yoğunluğu

Gaz Kullanım Güvenliğinde Dikkat Edilecek Hususlar

-Gaz yakan cihazlar bozuk olmamalıdır. Gaz kaçağı yapmamalıdır.
-Gaz tesisatı kaçak yapmayacak şekilde döşenmiş olmalıdır.
-Konutlarda elektrik tesisatı mutlaka topraklı olmalıdır.

Doğalgazda karşılaşılan sorunlar nelerdir?

1)Site ve iş merkezlerinin kömürlü kazan sistemine daha yeni geçmiş olmaları, bunun sonucu olarak ortaya çıkan maliyet miktarları
2)Sitelerin karar alma süreci
3)Sitelerin karar defteri eksiği
4)Kararların geçerli olabilmesi için mülk sahiplerinin imzalarının şart olması
5)Karar aşamasında mülk sahiplerinin bulunamaması
6)Sekiz ve üzeri dairesi olan sitelerin karar defteri bulundurma ve karar alma şartının %51 çoğunluğu alma şartının kanunla belirlenmesi
Bazı sorunların çözümü için gaz dağıtım şirketi gerekli danışmanlık çalışmaları yapıyor olabilir.
Ekonomik kaynaklı sıkıntılara yönelik gaz dağıtım şirketleri dönem dönem kampanyalar düzenliyor olabilir.
Diğer sorunların çözümü için mülk sahiplerinin ve site yöneticilerinin gerekli adımı zamanında atmaları
Site yöneticilerinin mülk sahiplerine kısa sürede ulaşması gerekmektedir.

WhatsApp ile iletişime geç

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam41
Toplam Ziyaret117216
BAŞKENTGAZ YETKİLİ FİRMA
 ankara doğalgaz kaçak tamiri 226 16 46







YETKİ NO
1203000452
GAZ ACİL

DOĞALGAZ ACİL KAÇAK TESPİTİ VE TAMİRİ

 ankara 7/24 iç tesisat servisi 0543 768 13 36
ACİL TEL
05444799020

DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ

DOĞALGAZ BORUSU KAYNAK TAMİRİ

KOLON TESİSATI TAMİRİ

SAYAÇ VANASI DEĞİŞİMİ

KOMBİ TESİSATI TAMİRİ

KOLON KAYNAK TAMİRİ

KOLON TOPRAKLAMA

UZUN DİŞ GAZ KAÇAKLARI

TEST NİPELİ DEĞİŞİMİ

İÇ TESİSAT KAÇAK TAMİRİ

KOLON TESİSATI
OCAK FLEXİ

Ocak Filex Değişimi

Başkentgaz ocak flexi değişimi 0312 374 46 38

Ocak fleksi vana ile ocak set üstü veya fırın arasındaki esnek hortumdur. Günümüzde en sık rastlanan gaz sızıntılarının nedenlerden biride ocak fleksleridir ocak fleksleri ocakların yakında olduğu için yemek pişirilirken yağ buhar ve suyla temas ettiğinde delinir  ve gaz sızıntısına neden olur .firmamızla irtibata geçerek uzman ekibimizden hizmet alabilirsiniz.0544 479 90 20

Doğalgaz SERVİSİ
 Ankara 7/24 doğalgaz yetkili servisi 374 46 38
  • ÇANKAYA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DİKMEN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇUKURAMBAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BALGAT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÖVEÇLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AYRANCI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • HOŞDERE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TUNALI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BESTEKAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KUĞULU PARK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇETİNEMEÇ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TURAN GÜNEŞ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • CİNNAH DOĞALGAZ SERVİSİ
  • MALTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BEŞEVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BEŞTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAHÇELİEVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • EMEK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ANITTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KIZILAY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SIHHİYE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • NECATİBEY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TANDOĞAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAKANLIKLAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • MEŞRUTİYET DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KOLEJ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KURTULUŞ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • CEBECİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • HAMAMÖNÜ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ULUS DOĞALGAZ SERVİSİ
  • VARLIK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GAZİ MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SÖĞÜTÖZÜ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DİKMEN VADİSİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İLKER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KEKLİKPINARI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • CEVİZLİDERE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İŞÇİ BLOKLARI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇİĞDEM MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ORAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • MEBUS EVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TÜRKÖZÜ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AKDERE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AYDINLIKEVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SUBAYEVLERİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KAVACIK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DIŞKAPI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İSKİTLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ETLİK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KASALAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AYVALI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AŞAĞI EĞLENCE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İNCİRLİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ATA PARK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KUŞCAĞIZ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KALABA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TEPEBAŞI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GAZİNO DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SOLFASOL DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DUTLUK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AKTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇALDIRAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇEKİRGE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BADEMLİK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • HACI KADIN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇALDIRAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • PURSAKLAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ABİDİNPAŞA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TUZLUÇAYIR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • NATOYOLU DOĞALGAZ SERVİSİ
  • EGE MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BOĞAZİÇİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DOĞU KENT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SAİME KADIN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAHÇELER İÇİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAHÇELER ÜSTÜ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • MAMAK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KAYAŞ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ZERDALİTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YEŞİLBAYIR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAYINDIR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KIBRIS KÖY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KAYALAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YAKACIK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ŞENTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • PAMUKLAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BARIŞ MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BURÇ MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GAYRET MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DEMET EVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DEMETGÜL DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KARŞIYAKA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SUADİYE CADDESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AKIN CADDESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İVEDİK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • VATAN CADDESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • LALEGÜL DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇAMLICA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KARDEŞLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SİNCAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • FATİH DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GOP DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YENİKENT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ETİMESGUT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ELVANKENT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ŞEKER MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ERYAMAN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • EMİRLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BAĞLICA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇAYYOLU DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÜMİTKÖY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YAŞAMKENT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YAPRACIK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TURKUAZ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KARAPÜRÇEK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BEŞİKKAYA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ULUBEY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • HASKÖY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SEYRANBAĞLARI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YAVUZ EVLER DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ESAT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BÜLBÜL DERESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ŞAHİNTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ŞİRİNTEPE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • DİKİMEVİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GÜLVEREN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • AKTAŞ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KUZEY ANKARA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KUZEY YILDIZI DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YENİMAHALLE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BATIKENT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KARDELEN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BATI SİTESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • İLK YERLEŞİM DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ÇAKIRLAR DOĞALGAZ SERVİSİ
  • TURGUT ÖZAL MAHALLESİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • MACUNKÖY DOĞALGAZ SERVİSİ
  • YDA DOĞALGAZ SERVİSİ
  • SERHAT DOĞALGAZ SERVİSİ
  • BASINEVLERİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • NENEHATUN DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ATAKULE DOĞALGAZ SERVİSİ
  • KULELİ DOĞALGAZ SERVİSİ
  • GMK DOĞALGAZ SERVİSİ
  • ZİYA BEY DOĞALGAZ SERVİSİ
ANKARA DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ÇANKAYA DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
DİKMEN DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
KIZILAY DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
KEÇİÖREN DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
SİNCAN DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ETİMESGUT DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
MAMAK DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
SIHHİYE DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
MALTEPE DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
AYRANCI DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
PURSAKLAR DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
DEMETEVLER DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ŞENTEPE DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ 
AKDERE DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ÖVEÇLER DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ÇAYYOLU DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ÜMİTKÖY DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
İNCEK DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
GÖLBAŞI DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
EMEK DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
BAHÇELİEVLER DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
CEBECİ DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
ULUS DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
İSKİTLER DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
KARAPÜRÇEK DOĞALGAZ KAÇAK TAMİRİ
LİNKLER
Dikmen su tesisatçısı

Ankara petek temizleme

Balgat su tesisatçısı
PROJE
 Başkentgaz proje
BAŞKENTGAZ PROJE
Kombi projesi
Şofben projesi
Ocak projesi
Abonelik porojesi
0544 479 90 20